Training Timetables

Mondays, Thursdays and Saturdays – Summerfields Leisure Centre, Hastings.
Monday and Thursdays – Claremont School, Bodiam (Claremont Upper School in Bodiam – Directions).
Tuesdays and Fridays – Battle Abbey Pool, Bexhill.
Fridays – Rye (Rye Sports Centre, The Grove, Rye, TN31 7ND)

   
Monday (Hastings) Monday (Bodiam) Tuesday (Bexhill) Thursday (Bexhill) Thursday (Hastings) Friday (Bexhill) Friday (Bodiam) Friday (Rye) Saturday (Hastings) Sundays (Hastings) TOTAL HOURS
Group 1 18.00 to 18.30 (1C) - - - 18.00 to 18.30 (1A) or 18.30 to 19.00 (1B) - - - - - 0.5hr per group
Group 2 18.00 to 18.30 (2C) - - - 18.00 to 18.30 (2A) or 18.30 to 19.00 (2B) - - - - - 0.5hr per group
Group 3 - - - - 18.00 to 18.30 (3A) or 18.30 to 19.00 (3B) - 18.30 to 19.00 (3D) - 09.00 to 09.30(3C) - 0.5hr per group
Group 4 - - - - 17.30 to 18.00 (4A) or 18.00 to 18.30 (4B) or 18.30 to 19.00 (4C) - 18.30 to 19.00 (4D) - - - 0.5hr per group
Group 5 - - - - 17.30 to 18.00 (5A/5D) or 18.00 to 18.30 (5B) or 18.30 to 19.00 (5C) - 18.30 to 19.00 (5D) - 09.00 to 09.30 (5A/5B) or 9.30 to 10.00 (5C) - 1hr per group
Group 6 - 18.00 to 19.00 (6A/6B/6C) or 19.00 to 20.00 (6D) - - 17.30 to 18.00 (6A/6B) - - - 10.00 to 10.30 (6C/6D) - 1.5hrs per group
Group 7 18.30 to 19.30 - - - 18.00 to 19.00 - 19.00 to 20.00 - 9.30 to 10.30 - 4hrs
Junior Development Squad 18.30 to 20.00 - - 5.30 to 6.30 - - 18.30 to 20.00 - - - 4hrs
Junior Advanced Squad 18.30 to 20.00 - 18.30 to 19.30 5.30 to 7.30 19.00 to 20.00 18.00 to 19.00 - - 09.00 to 10.00 - 7.5hrs
Junior Competitive Squad - 19.00 to 20.30 19.30 to 21.30 5.30 to 7.30 - 18.00 to 19.00 - - 07.30 to 09.00 - 8hrs
Junior Elite Squad 20.00 to 21.30 - 18.30 to 20.30 5.30 to 7.30 19.00 to 20.00 18.00 to 19.00 - - 07.30 to 09.00 - 9hrs
Senior Competitive Squad 20.00 to 21.30 - - 5.30 to 7.30 20.00 to 21.00 - - 19.00 to 21.00 - 07.00 to 9.00 8.5hrs
Senior Elite Squad 19.30 to 21.30 - 18.30 to 20.30 5.30 to 7.30 19.00 to 21.00 - - 19.00 to 21.00 07.30 to 09.30 - 12hrs
Masters Squad - - 20.30 to 21.30 - 20.00 to 21.00 - - - - 07.00 to 8.30 3.5hrs (max)
Land-based Training 18.00 to 19.00 (circuit) - - - 18.00 to 18.45 (weights) - - - 10.30 to 11.30 (weights) - 2.45hrs